Värska Vurtsvasser Omena Täysmehu+Luontainen Kivennäisvesi, Hiilihapollinen 0,95L Pet
Energian jakautuminen

Tuotteen suosio
Värska Vurtsvasser Omena Täysmehu+Luontainen Kivennäisvesi, Hiilihapollinen 0,95L Pet on todella suosittu tuote kalori.infossa
Terveellisyys
0/10
Värska Vurtsvasser Omena Täysmehu+Luontainen Kivennäisvesi, Hiilihapollinen 0,95L Pet arvoitu terveellisyys. Arvio perustuu kaloreihin ja miten tuotteen energia jakautuu.
Liikunta vs kalorit
70 kiloisella pitää kävellä noin 0,8 tuntia polttaakseen tuotteen kalorit 219 kcal

Ravintosisältö, kalorit ja tuotetiedot

☆☆☆☆☆ 0 arvostelua

Värska Vurtsvasser Omena Täysmehu+Luontainen Kivennäisvesi, Hiilihapollinen 0,95L Pet

Ravintosisältö
per ml
Energiaa23 kcal / 96 kJ
Rasvaa0,2 g
josta tyydyttyneitä0,2 g
Hiilihydraatteja5,5 g
josta sokereita5,3 g
Proteiinia0,1 g
Suolaa0,04 g
KALORIT
Paljonko tuote sisältää kaloreita?

0,95l = 219 kcal

219 kilokaloria on 10,9% aikuisen keskivertokäyttäjän energian saannin vertailuarvosta 2000 kcal (8400 kJ).
Sokeria World Health Organization suosittelee maksimissaan 25g sokeria per päivä. Käyttämällä tätä tuotetta 472ml saat 25g sokeria.
Värska Vurtsvasser Omena Täysmehu+Luontainen Kivennäisvesi, Hiilihapollinen 0,95L Pet lisätiedot
Ainesosat
AinesosatLuontainen kivennäisvesi (50%), tiivisteestä valmistettu omenatäysmehu (50%), hiilidioksidi
E290 Hiilidioksidi
Lisätietoja
LisätietojaVurtsvasser on todellinen luonnon tuote, täysmehu (50%) + luontainen kivennäisvesi (50%). Juomaan ei ole lisätty sokeria, keinotekoisia makeutusaineita, säilöntäaineita eikä muita lisäaineita. Juomaan on lisätty ainoastaan hiilidioksidi. Värska vurtsvasser on luonnollinen tapa varmistaa hyödyllisten kivennäisten saanti. Kalsium, kalium, magnesium ja natrium ovat liuenneet tuhansien vuosien aikana kristallinkirkkaaseen luontaiseen kivennäisveteen. Vurtsvasser on janojuoma sen aidommassa muodossa. Aidot maut yhdistettynä luontaisiin mineraaleihin + kevyesti hiilihappoa ja tulos on raikas pirskahteleva makuaisteja hivelevä juoma. Virkistä kehoa ja mieltä – hyödyllisesti ja mausta tinkimättä! Saatavilla kolme eri makuna: omena, mustikka ja raparperi-vadelma.
Valmistusmaa
ValmistusmaaEe
Pakkauskoko
Pakkauskoko0,95l
Brändi
BrändiVärska
EAN
EAN4740042701393
Kategoria
KategoriaMehukivennäisvesi
Kalorit
Kalorit23 kilokaloria per 100ml

Arvostelut

Kerro kokemukset tuotteesta Värska Vurtsvasser Omena Täysmehu+Luontainen Kivennäisvesi, Hiilihapollinen 0,95L Pet ja auta muita tekemään hyviä valintoja.
Tuotteella Värska Vurtsvasser Omena Täysmehu+Luontainen Kivennäisvesi, Hiilihapollinen 0,95L Pet ei ole vielä yhtään arvostelua, kirjoita ensimmäinen!

Arvostele

Mitä kalorit ovat?
Kalori on vanha energian yksikkö, joka kasvattaa vesigramman lämpötilaa yhdellä celsiusasteella. Joule on korvannut kalorit SI-järjestelmässä, käytännössä kaloria käytetään kuitenkin edelleen usein ilmoittamaan, kuinka paljon energiaa syntyy elimistön polttaessa tiettyjä ruoka-aineita. Yleiskielessä kaloria käytetään usein virheellisesti kilokalorin sijasta (1 kcal eli 1 000 cal).