Ravintosisältö, kalorit ja tuotetiedot

Sana-Sol Vitanallet D-Vitamiini 10Μg Mansikka/Vadelma Pehmeä, Sokeriton Ja Pureskeltava D-Vitamiinivalmiste 60Kpl

Sana-Sol Vitanallet D-Vitamiini 10Μg Mansikka/Vadelma Pehmeä, Sokeriton Ja Pureskeltava D-Vitamiinivalmiste 60Kpl

120g = 0 kcal

0 kilokaloria on 0% aikuisen keskivertokäyttäjän energian saannin vertailuarvosta 2000 kcal (8400 kJ).
Energian jakautuminen
Tuotteen suosio
Sana-Sol Vitanallet D-Vitamiini 10Μg Mansikka/Vadelma Pehmeä, Sokeriton Ja Pureskeltava D-Vitamiinivalmiste 60Kpl on todella suosittu tuote kalori.infossa
Terveellisyys
10/10
Sana-Sol Vitanallet D-Vitamiini 10Μg Mansikka/Vadelma Pehmeä, Sokeriton Ja Pureskeltava D-Vitamiinivalmiste 60Kpl arvoitu terveellisyys. Arvio perustuu kaloreihin ja miten tuotteen energia jakautuu.
Sana-Sol Vitanallet D-Vitamiini 10Μg Mansikka/Vadelma Pehmeä, Sokeriton Ja Pureskeltava D-Vitamiinivalmiste 60KplRavintosisältö 100g / 100ml
Energiaa0 kcal / 0 kJ
Proteiinia0 g
Hiilihydraatteja0 g
Rasvaa0 g
Suolaa0 g
Ravintokuitua0 g
Kaloriton Tuote ei sisällä energiaa.
Vähärasvainen Tuote sisältää rasvaa enintään 3g / 100g.
Sana-Sol Vitanallet D-Vitamiini 10Μg Mansikka/Vadelma Pehmeä, Sokeriton Ja Pureskeltava D-Vitamiinivalmiste 60Kpl lisätiedot
Ainesosat
AinesosatTäyteaine (maltitolisiirappi), liivate, happo (omenahappo), porkkana- ja mustaherukkatiiviste, mansikkauute, luontainen aromi, kasviöljyt (kookos- ja rapsiöljy), d3-vitamiini (kolekalsiferoli), pintakäsittelyaine (karnaubavaha), makeutusaine (sukraloosi).
E296 Omenahappo
E903 Karnaubavaha
E955 Sukraloosi
E965 Maltitolit
Kalorit
Kalorit0 kilokaloria per 100g/ml
Lisätietoja
LisätietojaSana-sol vitanallet sisältävät d-vitamiinia. D-vitamiini toimii luuston hyväksi, sillä se edistää kalsiumin imeytymistä. D-vitamiini on tärkeä vastustuskyvylle ja lihasten toiminnalle. Vitanallet ovat mansikan-/vadelmanmakuisia. Pehmeä ja pureskeltava. Sana-sol vitanallet sisältävät d-vitamiinia. D-vitamiini toimii luuston hyväksi, sillä se edistää kalsiumin imeytymistä. D-vitamiini on tärkeä vastustuskyvylle ja lihasten toiminnalle. Vitanallet ovat mansikan-/vadelmanmakuisia. Pehmeä ja pureskeltava.
Valmistusmaa
ValmistusmaaDe
Pakkauskoko
Pakkauskoko120g
Brändi
BrändiSana-sol
Koko
Koko0,6cm x 1,2cm x 0,6cm
EAN
EAN7070866026387
Kategoria
KategoriaVitamiinit
Varastointilämpötila
Varastointilämpötila18°c ... 22°c
Bruttopaino
Bruttopaino160g
Hinta
Prisma9,89€
Hinnat voivat vaihdella eri kauppojen välillä.

Sana-Sol Vitanallet D-Vitamiini 10Μg Mansikka/Vadelma Pehmeä, Sokeriton Ja Pureskeltava D-Vitamiinivalmiste 60Kpl kalorit, ravintosisältö ja tuotetiedot päivitetty viimeksi 8.4.

Mitä ovat kalorit?
Kalori on vanha energian yksikkö, joka kasvattaa vesigramman lämpötilaa yhdellä celsiusasteella. Joule on korvannut kalorit SI-järjestelmässä, mutta kalorit ovat pysyneet käytössä mm. ruoasta ja ihmisen energiatarpeesta keskusteltaessa. Kalorilla tarkoitetaan yleiskielessä kilokaloria, eli tuhatta kaloria (kcal).

Muita Sana-sol -tuotteita

Kalori.infossa on yhteensä 23 Sana-sol -tuotetta.