Ingman Piggelin Tutti Frutti Jäätelöpuikko 55ml/55g
Energian jakautuminen

Tuotteen suosio
Ingman Piggelin Tutti Frutti Jäätelöpuikko 55ml/55g on todella suosittu tuote kalori.infossa
Terveellisyys
0/10
Ingman Piggelin Tutti Frutti Jäätelöpuikko 55ml/55g arvoitu terveellisyys. Arvio perustuu kaloreihin ja miten tuotteen energia jakautuu.
Liikunta vs kalorit
70 kiloisella pitää kävellä noin 0,2 tuntia polttaakseen tuotteen kalorit 50 kcal

Ravintosisältö, kalorit ja tuotetiedot

☆☆☆☆☆ 0 arvostelua

Ingman Piggelin Tutti Frutti Jäätelöpuikko 55ml/55g

Ravintosisältö
per g
Energiaa91 kcal / 381 kJ
Rasvaa0,5 g
josta tyydyttyneitä0,1 g
Hiilihydraatteja22 g
josta sokereita21 g
Proteiinia0,5 g
Suolaa0,01 g
KALORIT
Paljonko tuote sisältää kaloreita?

55g = 50 kcal

50 kilokaloria on 2,5% aikuisen keskivertokäyttäjän energian saannin vertailuarvosta 2000 kcal (8400 kJ).
Runsassokerinen World Health Organization suosittelee maksimissaan 25g sokeria per päivä. Käyttämällä tätä tuotetta 119g saat 25g sokeria. Harkitse tuotteen käytön rajoittamista.
Vähärasvainen Tuote sisältää rasvaa enintään 3g / 100g.
Ingman Piggelin Tutti Frutti Jäätelöpuikko 55ml/55g lisätiedot
Ainesosat
AinesosatAinesosat: vesi, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, rypälemehutiiviste, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), stabilointiaineet (pektiini, |karrageeni), safloritiiviste, sitruunamehutiiviste, spirulinatiiviste, omenatiiviste, aromi.
E330 Sitruunahappo
E407 Karrageeni
E440 Pektiinit
Lisätietoja
LisätietojaPiggelin tuttifrutti mehujää! Kylmää, mutta niin nautinnollisen hyvää. Maista itse, mutta varo ettei se jää kieleesi kiinni! Erityisesti lapset rakastavat sitä. Tuttifrutti on pikkulasten suosikkimaku, jota arvostavat myös lasten vanhemmat. Yksi lupauksiamme koskien lastenruokavalioita on, että jäätelöpuikkomme ovat paitsi houkuttelevia ja herkullisia, ne täyttävät samalla ravitsemuskriteerimme, jotka asetamme lasten jäätelöille. Olemme määritelleet tiukat ravitsemuskriteerit rauhoittaaksemme vanhempia huolta. Koko valikoimamme lapsille koostuu jäätelöistä, jotka sisältävät enintään 110 kaloria, enintään 12 grammaa sokeria ja 3 grammaa tyydyttynyttä rasvaa annosta kohden. Työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme näitä lukuja entisestään. Jos haluat saada lisätietoja sitoutumisestamme ravitsemukseen, suuntaa verkkosivuillemme. Haluamme sinun tuntevan, että tarjoamamme jäätelö on maailman parasta. Visiomme on levittää iloa herkullisen ja maukkaan jäätelön kautta. Sillä jäätelöllä on ihmisiä yhdistävä vaikutus. Siksi valikoimastamme löytyy jäätelöä jokaiselle. Jäätelö ilostuttaa niin arjen pienissä hetkissä kuin suuremmissa juhlissa – hymyn resepti on yksinkertainen. Jäätelövalikoimasta löytyy vaihtoehtoja kaikkiin tilanteisiin, niin juhlallisiin kuin hieman arkisempiinkin. Oli kyseessä sitten yksinäinen herkkutuokio tai synttärit kavereiden kesken, jäätelö voi tehdä tavallisesta elämästä jotakin parempaa. Jäätelöillämme on vahva yhteys kaikenikäisten jäätelörakastajien kanssa ja haluamme olla mukana ilon hetkissä. Jäätelövalikoimastamme löytyy tuttuja klassikoita ja jännittäviä uutuuksia, joita kehitämme muuttuvien makujen mukaan. Unileverin jäätelöt luovat päivittäin ympäri maailmaa onnenhetkiä ihmisille. Juhlistamme tätä toimintaa sponsoroimalla virallisesti yhdistyneiden kansakuntien kestävän kehityksen ratkaisuverkoston (sdsn) onnellisuusraporttia. Olemme tuoneet ihmisiä yhteen jäätelön avulla ja levittäneet onnellisuutta sosiaalisten yhteyksien kautta. Sponsorointisopimus on uusin askel unileverin sitoutumisessa kansallisten onnellisuustasojen nostamiseen. Se on osa pyrkimystämme korostaa ihmisten välisten sosiaalisten yhteyksien merkitystä onnellisuuden lisäämisessä.
Säilytys
SäilytysSäilytys -18°c tai kylmempi.
Pakaste
PakasteKyllä
Valmistusmaa
ValmistusmaaRuotsi
Pakkauskoko
Pakkauskoko55g
Brändi
BrändiIngman
EAN
EAN7310290002961
Kategoria
KategoriaYksittäiset jäätelöt
Markkinoija / Valmistaja
Markkinoija / ValmistajaUNILEVER FINLAND OY ICE
Kalorit
Kalorit91 kilokaloria per 100g

Arvostelut

Kerro kokemukset tuotteesta Ingman Piggelin Tutti Frutti Jäätelöpuikko 55ml/55g ja auta muita tekemään hyviä valintoja.
Tuotteella Ingman Piggelin Tutti Frutti Jäätelöpuikko 55ml/55g ei ole vielä yhtään arvostelua, kirjoita ensimmäinen!

Arvostele

Mitä kalorit ovat?
Kalori on vanha energian yksikkö, joka kasvattaa vesigramman lämpötilaa yhdellä celsiusasteella. Joule on korvannut kalorit SI-järjestelmässä, käytännössä kaloria käytetään kuitenkin edelleen usein ilmoittamaan, kuinka paljon energiaa syntyy elimistön polttaessa tiettyjä ruoka-aineita. Yleiskielessä kaloria käytetään usein virheellisesti kilokalorin sijasta (1 kcal eli 1 000 cal).