Ravintosisältö, kalorit ja tuotetiedot

Foodin Peppermint 70% raakasuklaa 40g luomu

Foodin Peppermint 70% raakasuklaa 40g luomu

40g = 186 kcal

186 kilokaloria on 9,3% aikuisen keskivertokäyttäjän energian saannin vertailuarvosta 2000 kcal (8400 kJ).
Energian jakautuminen
Tuotteen suosio
Foodin Peppermint 70% raakasuklaa 40g luomu on todella suosittu tuote kalori.infossa
Terveellisyys
0,9/10
Foodin Peppermint 70% raakasuklaa 40g luomu arvoitu terveellisyys. Arvio perustuu kaloreihin ja miten tuotteen energia jakautuu.
Foodin Peppermint 70% raakasuklaa 40g luomuRavintosisältö 100g / 100ml
Energiaa465 kcal / 1946 kJ
Proteiinia8 g
Hiilihydraatteja27 g
josta sokereita25 g
Rasvaa36 g
josta tyydyttyneitä21 g
Suolaa0 g
Ravintokuitua0 g
Runsassokerinen World Health Organization suosittelee maksimissaan 25g sokeria per päivä. Käyttämällä tätä tuotetta 100g saat 25g sokeria. Harkitse tuotteen käytön rajoittamista.
Kotimainen Foodin Peppermint 70% raakasuklaa 40g luomu on valmistettu Suomessa.
Foodin Peppermint 70% raakasuklaa 40g luomu lisätiedot
Ainesosat
AinesosatKaakaopapu*, kookossokeri*, kaakaovoi*, piparminttuöljy* + bacillus coagulans-maitohappobakteeri *=luomu
E270 Maitohappo
Kalorit
Kalorit465 kilokaloria per 100g/ml
Lisätietoja
LisätietojaFoodinin vahva piparmintturaakasuklaa on täyteläinen makuelämys, jossa tumma, intensiivinen raakasuklaa kohtaa raikkaan, luomulaatuisen piparmintun. Vahva peppermint sopii erinomaisesti esimerkiksi leivontaan, mutta on ehdottomasti parhaimmillaan iltakahdeksan jälkeen, kun on aika nostaa jalat nojatuolille ja ottaa rauhallinen, seesteinen hetki itselleen. Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme lasse jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä foodinilla. Suklaan raaka-aineena käytetään criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen perun amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi. Kaikkiin suklaatuotteisiimme on lisätty bacillus coagulans -probiootteja! Foodinin raakasuklaat ovat kotimaista käsityötä foodinin piparmintturaakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimyllyeli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi.Valmistusprosessin matalalla, alle42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Suklaamassan valmistuttua sekä stone ground-mestarimme sanna että malla tekevät massalle tiukan makuja koostumusarvion. Tärkeää on varmistaa, että massa on tasaista ja silkkisen pehmeää sekä maku oikeanlaista. Tämän jälkeen massa temperoidaan eli lämpökäsitellään. Temperoinnilla varmistetaan suklaan kiiltävä ja kaunis sävy. Tumma suklaa vaatii hieman korkeampaa temperointilämpötilaa kuin vaalea suklaa. Temperoitu suklaamassa muotoillaan valmiiden muottien avulla suklaalevyiksi. Valmiit levyt käytetään vielä täristyslevyllä, joka poistaa ilmakuplat ja tasoittaa pinnan kauniiksi. Suklaalevyt jäähdytetään jääkaapissa. Raakasuklaamme ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntätai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa. Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.
Valmistusmaa
ValmistusmaaSuomi
Pakkauskoko
Pakkauskoko40g
Koko
Koko0,5cm x 1,2cm x 0,1cm
EAN
EAN6430055212556
Kategoria
KategoriaSuklaalevyt
Bruttopaino
Bruttopaino40g
Markkinoija / Valmistaja
Markkinoija / ValmistajaRAWMANCE OY
ALASINKATU 1-3
40320 JYVÄSKYLÄ
Hinta
K-Citymarket2,80€
Prisma2,65€
Hinnat voivat vaihdella eri kauppojen välillä.

Foodin Peppermint 70% raakasuklaa 40g luomu kalorit, ravintosisältö ja tuotetiedot päivitetty viimeksi 8.4.

Mitä ovat kalorit?
Kalori on vanha energian yksikkö, joka kasvattaa vesigramman lämpötilaa yhdellä celsiusasteella. Joule on korvannut kalorit SI-järjestelmässä, mutta kalorit ovat pysyneet käytössä mm. ruoasta ja ihmisen energiatarpeesta keskusteltaessa. Kalorilla tarkoitetaan yleiskielessä kilokaloria, eli tuhatta kaloria (kcal).