Ravintosisältö, kalorit ja tuotetiedot

Foodin luomusuklaa strawberry 40g

Foodin luomusuklaa strawberry 40g

40g = 248 kcal

248 kilokaloria on 12,4% aikuisen keskivertokäyttäjän energian saannin vertailuarvosta 2000 kcal (8400 kJ).
Energian jakautuminen
Tuotteen suosio
Foodin luomusuklaa strawberry 40g on todella suosittu tuote kalori.infossa
Terveellisyys
0,5/10
Foodin luomusuklaa strawberry 40g arvoitu terveellisyys. Arvio perustuu kaloreihin ja miten tuotteen energia jakautuu.
Foodin luomusuklaa strawberry 40gRavintosisältö 100g / 100ml
Energiaa621 kcal / 2598 kJ
Proteiinia6 g
Hiilihydraatteja27,5 g
josta sokereita25,1 g
Rasvaa53 g
josta tyydyttyneitä29,9 g
Suolaa0,06 g
Ravintokuitua0 g
Runsassokerinen World Health Organization suosittelee maksimissaan 25g sokeria per päivä. Käyttämällä tätä tuotetta 100g saat 25g sokeria. Harkitse tuotteen käytön rajoittamista.
Kotimainen Foodin luomusuklaa strawberry 40g on valmistettu Suomessa.
Foodin luomusuklaa strawberry 40g lisätiedot
Ainesosat
AinesosatKaakaonibs*, kookossokeri*, kaakaovoi*, kookosmanna*, pakastekuivattu kotimainen mansikkajauhe, vanilja* *= luomu + bacillus coagulans-maitohappobakteeri. Maatalousperäisten luomuainesosien määrä: 88%
E270 Maitohappo
Kalorit
Kalorit621 kilokaloria per 100g/ml
Lisätietoja
LisätietojaMansikkaraakasuklaa on samettisen pehmeä raakasuklaa. Yksi suklaalevy pitää sisällään lähes 10 % pakastekuivattua mansikkajauhetta, joka vastaa yli desilitran verran tuoreita luomulaatuisia mansikoita. Vaaleimpiin suklaalevyihimme kuuluva mansikkasuklaa on yksi suosituimpia raakasuklaamakujamme. Eikä ihmekään, sillä mahtuuhan yhteen pieneen raakasuklaalevyyn niin paljon hyvää ja herkullista. Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme lasse jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä foodinilla. Suklaan raaka-aineena käytetään criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen perun amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi. Kaikkiin suklaatuotteisiimme on lisätty bacillus coagulans -probiootteja. Foodinin raakasuklaat ovat kotimaista käsityötä foodinin mansikkaraakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimyllyeli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Suklaamassan valmistuttua sekä stone ground-mestarimme sanna että malla tekevät massalle tiukan makuja koostumusarvion. Tärkeää on varmistaa, että massa on tasaista ja silkkisen pehmeää sekä maku oikeanlaista. Tämän jälkeen massa temperoidaan eli lämpökäsitellään. Temperoinnilla varmistetaan suklaan kiiltävä ja kaunis sävy. Tumma suklaa vaatii hieman korkeampaa temperointilämpötilaa kuin vaalea suklaa. Temperoitu suklaamassa muotoillaan valmiiden muottien avulla suklaalevyiksi. Valmiit levyt käytetään vielä täristyslevyllä, joka poistaa ilmakuplat ja tasoittaa pinnan kauniiksi. Suklaalevyt jäähdytetään jääkaapissa. Raakasuklaamme ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntätai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa. Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.
Valmistusmaa
ValmistusmaaSuomi
Pakkauskoko
Pakkauskoko40g
Koko
Koko0,5cm x 1,2cm x 0,1cm
EAN
EAN6430055218626
Kategoria
KategoriaSuklaalevyt
Bruttopaino
Bruttopaino40g
Markkinoija / Valmistaja
Markkinoija / ValmistajaRAWMANCE OY
ALASINKATU 1-3
40320 JYVÄSKYLÄ
Hinta
K-Citymarket2,99€
Prisma2,65€
Hinnat voivat vaihdella eri kauppojen välillä.

Foodin luomusuklaa strawberry 40g kalorit, ravintosisältö ja tuotetiedot päivitetty viimeksi 8.4.

Mitä ovat kalorit?
Kalori on vanha energian yksikkö, joka kasvattaa vesigramman lämpötilaa yhdellä celsiusasteella. Joule on korvannut kalorit SI-järjestelmässä, mutta kalorit ovat pysyneet käytössä mm. ruoasta ja ihmisen energiatarpeesta keskusteltaessa. Kalorilla tarkoitetaan yleiskielessä kilokaloria, eli tuhatta kaloria (kcal).